نمونه پیشینه تحقیق در مقاله,نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه

پیشینه تحقیق,مبانی نظری,نمونه پیشینه تحقیق در مقاله,نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه, خرید ساعت مچی , کیف زنانه, لوازم شخصی , لوازم آرایشی, ساعت مچی شیک,

نمونه پیشینه تحقیق در مقاله,نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه

پیشینه تحقیق,مبانی نظری,نمونه پیشینه تحقیق در مقاله,نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه, خرید ساعت مچی , کیف زنانه, لوازم شخصی , لوازم آرایشی, ساعت مچی شیک,

پیشینه تحقیق,مبانی نظری,نمونه پیشینه تحقیق در مقاله,نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه, خرید ساعت مچی , کیف زنانه, لوازم شخصی , لوازم آرایشی, ساعت مچی شیک,

آخرین مطالب
پیوندها

دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی

يكشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۶:۵۲ ب.ظ
خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد) اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 21
فرمت فایل zip
حجم فایل 28 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 4832
کاربر

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود.


صداصدا خفه کن  صدور  شهرداری  دیوار غیر باربرمیان قاب سازه ای میان قاب اثر زلزله بر سدها بتنی اثر زلزله بر سد سدها بتنی شبکه توزیع آب خطوط انتقال آب آبیاری و زهکشی Galaxy A7 A700 دانلود فایل فلش دانلود رام فارسی Galaxy A7 A700Y دانلود فایل فلش فارسی Galaxy A7 ربات کلش بدون روت  کرک کلش بوت  کلش بوت کرک شده  کلش بوت ورژن جدید  کلش بوت  ربات مای بوت کلش  ربات کلش آف کلنز کلش گیم بوت_Cla اعلام گر هوشمند تماس و پیامک اعلام گر هوشمندربات دامی اسپرایت کرک شده مدیریت کیفیت در شرکت مارلیک سان شرکت مارلیک ساندانلود مقاله مدیریت سازمانی مقاله مدیریت سازمانی مدیریت سازمانی استانداردسازی محصولات همکاری در فروش فایل سیستم همکاری در فروش فایل خرید مقالات رشته اقتصاد شاخص‌های مهم اقتصادی ویژگی‌های اقتصاد ایران  مدل کلاسیک تورم تورم در ایرانتورم روش همگرایی مدل کلاسیک تورم در ایران دانلود پاورپوینت بلاست برنج بلاست برنجپاورپوینت بلاست برنج پسیل گلابی دانلود پاورپوینت پسیل گلابی پاورپوینت پسیل گلابیپاسخنامه سوالات استخدامی مامایی سوالات تخصصی استخدامی مامایی سوالات استخدامی مامایی پاسخنامه تشریحیتخصصی مامایی کارشناس مامایی مامائیمامایی ماما گزارش کارآموزی رشته مدیریت

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۰۸/۰۹
  • ۱۱۶ نمایش
  • بک لینک قدرتمند

مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی