دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی
دسته بندی | صنایع غذایی |
بازدید ها | 21 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 28 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 36 |


خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما. استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود.
صداصدا خفه کن صدور شهرداری دیوار غیر باربرمیان قاب سازه ای میان قاب اثر زلزله بر سدها بتنی اثر زلزله بر سد سدها بتنی شبکه توزیع آب خطوط انتقال آب آبیاری و زهکشی Galaxy A7 A700 دانلود فایل فلش دانلود رام فارسی Galaxy A7 A700Y دانلود فایل فلش فارسی Galaxy A7 ربات کلش بدون روت کرک کلش بوت کلش بوت کرک شده کلش بوت ورژن جدید کلش بوت ربات مای بوت کلش ربات کلش آف کلنز کلش گیم بوت_Cla اعلام گر هوشمند تماس و پیامک اعلام گر هوشمندربات دامی اسپرایت کرک شده مدیریت کیفیت در شرکت مارلیک سان شرکت مارلیک ساندانلود مقاله مدیریت سازمانی مقاله مدیریت سازمانی مدیریت سازمانی استانداردسازی محصولات همکاری در فروش فایل سیستم همکاری در فروش فایل خرید مقالات رشته اقتصاد شاخصهای مهم اقتصادی ویژگیهای اقتصاد ایران مدل کلاسیک تورم تورم در ایرانتورم روش همگرایی مدل کلاسیک تورم در ایران دانلود پاورپوینت بلاست برنج بلاست برنجپاورپوینت بلاست برنج پسیل گلابی دانلود پاورپوینت پسیل گلابی پاورپوینت پسیل گلابیپاسخنامه سوالات استخدامی مامایی سوالات تخصصی استخدامی مامایی سوالات استخدامی مامایی پاسخنامه تشریحیتخصصی مامایی کارشناس مامایی مامائیمامایی ماما گزارش کارآموزی رشته مدیریت